Dark Hetalia
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Jeśli się nie boisz... Zapraszam w środek zimnego ognia.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Share

Misja "Komunizm"

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Chiny
Starszy piechur
Starszy piechur
Chiny

Liczba postów : 95
Stolica : Pekin

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyNie Sie 12, 2012 7:20 pm

- To chyba tutaj -aru... - powiedział do siebie i pchnął drzwi magazynu, który miał służyć jako baza. Ciężkie, metalowe drzwi zaskrzypiały nieprzyjemnie. Natychmiast poczuł zapach stęchlizny i pleśni. Nie lubił takich starych, opuszczonych miejsc, ale kazano mu stawić się tu i czekać na kogoś. Rozkazy... Normalnie nie wykonywałby żadnego, ale teraz było inaczej. Jeśli tylko dzięki temu będzie choć o krok bliżej do zrealizowania swojego celu, mógł się ostatecznie zdyscyplinować. W końcu chodziło o jego interes. Wszedł do środka. Zardzewiałe drzwi zamknęły się za nim z trzaskiem. Rozejrzał się. Nagie ściany, wszędzie kurz... Rzucił okiem na drewniane skrzynie, ale jego uwagę bardziej przykuł jakiś stary, zakurzony stół i stojące przy nim krzesło. Podszedł bliżej. Zdmuchnął kurz, zdjął kilka pajęczyn i usiadł. Krzesło zaskrzypiało. Oparł łokieć na zakurzonym stole i ułożył brodę na dłoni. Czekał, wpatrując się w zamknięte drzwi magazynu.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptySro Sie 29, 2012 12:27 pm

Doskonale wiedział co szykuje Chiny.Jednakże nie chciał go zdenrwować ani, nic z tych rzeczy.Yao uważa, że komunizm to wspaniały pomysł, ale Alfred jednak miał o tym też swoje zdanie i chciał mu je wbić do głowy, ale nie tak dołownie przecie nie zastrzeliłby go.Podszedł do Chin i próbował zacząć normalną rozmowę. - Hej co tu robisz? -wiedział co Yao tam robi, ale chciał zobaczyć czy Chińczyk zdobędzie się na odwagę by mu to powiedzieć.
Powrót do góry Go down
Chiny
Starszy piechur
Starszy piechur
Chiny

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptySro Sie 29, 2012 1:06 pm

[UWAGA! Chiny jest teraz w wersji dark!]

Podniósł wzrok, widząc, że ktoś przyszedł. Strzepnął kurz z czarnego munduru i wstał. Przyjrzał się przybyszowi. Ameryka... To na niego miał tu czekać? Skrzyżował ręce na torsie.
- Kazano mi tu przyjść -aru. To na ciebie miałem tu czekać -aru? - ton jego głosu nie był zbyt przyjazny. Jedynym, co powstrzymywało go od rozpoczęcia awantury był fakt, że Alfred jednak był od niego silniejszy. Dzieciak, ale jednak silniejszy. Z kimś takim miał się podzielić swoim celem?
- A ty -aru? Czego tu szukasz -aru?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptySro Sie 29, 2012 3:26 pm

-Na mnie raczej nie małeś tu czekać.-Oznajmił.Cył trochę poirytowany.
-Ja przyszedłem tu z tego powodu że muszę z tobą porozmawiać i tyle!-powiedział zmieniając wyraz twarzy na coraz bardziej poważny co nie było do niego podobne.Cóż to przez tego Angola przez niego ma te złe nawyki powaznienia i niie.
Powrót do góry Go down
Chiny
Starszy piechur
Starszy piechur
Chiny

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptySro Sie 29, 2012 3:53 pm

Obserwował go, mrużąc czerwone oczy. Ameryka zaczynał poważnieć. To mu się podobało. Odwrócił się plecami do niego.
- W takim razie możesz odejść -aru. Nie marnuj mojego czasu na takie bzdety -aru!
Z chęcią pozbyłby se go stąd. Jego czas był zbyt cenny na tracenie go na taką dzieciarnię jak Alfred. Jednak z drugiej strony był ciekaw, jak szybko doprowadzi chłopaka do wściekłości. Wściekłości, która jego samego właśnie ogarniała w zastraszająco szybkim tempie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptySro Sie 29, 2012 4:56 pm

Uniusl jedną brew ku góże i objechał Chinola wzrokiem.Po chwili ciszy przemówił-Jak sobie chcesz!-odwrócił się i wychodząc ukradkiem rzucił czymś w Yao.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptySro Sie 29, 2012 5:09 pm

Sey stanęła przed metalowymi drzwiami bazy. Chciała zapukać, ale sie powstrzymała. Nie mogę się tak zachowywać! Musze się wziąć w garść. Z lekkim trudem otworzyła drzwi. Pierwsze co zobaczyła to... Alfred. Co on tutaj robi?!-Pomyślała. Odwróciła szybko wzrok. Nie mówiąc nic podeszła bliżej Chin.
-Bonjour Yao...
Powrót do góry Go down
Chiny
Starszy piechur
Starszy piechur
Chiny

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyCzw Sie 30, 2012 1:35 pm

Słysząc dziewczęcy głos odwrócił głowę... I nagle coś uderzyło go w skroń. Wydał z siebie okrzyk bardziej z zaskoczenia niż z bólu i popatrzył wściekły na odchodzącego Alfreda.
- Co to miało być -aru?! Cholerny bachor -aru! - wykrzyczał w jego kierunku. Niewiele mu brakowało, żeby wybuchnąć. Nagle przypomniał sobie, że w bazie jest ktoś jeszcze. Popatrzył na Seszele.
- A ty co tu robisz -aru? - spytał, zapominając o przywitaniu się. Uśmiechnął się, choć ów uśmiech nie wyglądał zbyt przyjaźnie. Wręcz przeciwnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyPon Wrz 03, 2012 10:44 am

Była trochę przestraszona, a nawet bardzo. Starała się jednak tego nie pokazać.
-Miałam się tu z tobą spotkać. Chciałam zaproponować ci pomoc.-Starała się, nie przyglądać Yao. Przerażał ją jego uśmiech, ale nie pokazywała emocji, próbowała być być poważna. Cały czas powtarzała sobie w myślach- Nie bój się. Nie bój się. Nic ci się nie stanie. Dasz rade.
Powrót do góry Go down
Chiny
Starszy piechur
Starszy piechur
Chiny

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyPon Wrz 03, 2012 12:19 pm

- Ah... Więc to na ciebie tu czekałem -aru? - zaczynało być coraz ciekawiej. Przekrzywił głowę na bok. Z jego twarzy nadal nie zniknął złowieszczy uśmiech, wręcz przeciwnie - poszerzył się.
- Chcesz zaproponować mi pomoc -aru? -
przyłożył wskazujący palec pod brodę dziewczyny i uniósł jej głowę, aby na niego popatrzyła - Powiedz mi... Co taki mały kraj jak ty może dla mnie zrobić -aru?
Rozmowa z nim była niczym rozbrajanie tykającej bomby. Zrobisz jeden zły ruch, a wybuchnie. Póki co tłumił w sobie złość. Wiedział, że jeśli teraz wybuchnie, mógłby Victorię przestraszyć. A był ciekaw, co mu zaproponuje. Póki co musi się dowiedzieć, czy opłaca mu się jej pomoc. To leżało w jego interesie. Jeśli dziewczyna okaże się mu zbędna, nie będzie się powstrzymywał.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyPon Wrz 03, 2012 7:25 pm

[UWAGA! Seszele jest teraz w wersji dark!]
Spojrzała na niego i z lekko kpiną w głosie powiedziała.
-Co ja mogę dla ciebie zrobić? Może i jestem małym krajem, ale to nie znaczy, że nie mogę się przydać. W końcu każda pomoc się przyda, czyż nie?- Chwyciła jego dłoń i odsunęła od siebie, nie lubiła cudzego dotyku. teraz była swobodniejsza. Chociaż trochę ją mdliło od zapachu stęchlizny. Nawet już nie raził ja uśmiech Yao. Patrzyła mu w głęboko w oczy.
Powrót do góry Go down
Chiny
Starszy piechur
Starszy piechur
Chiny

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyPon Wrz 03, 2012 8:17 pm

Przypatrzył się Seszeli, zaskoczony jej zmianą. Zaśmiał się.
- Interesuje mnie współpraca z krajami, które mają większe wpływy -aru - wyciągnął rękę i zaczął czochrać i tarmosić dziewczynę, przyciskając ją do dołu.
- Co mi z twojej pomocy -aru?! No dalej, zaskocz mnie -aru!
Wytykanie Victorii faktu, że jest dla niego mało znaczącym krajem, sprawiało mu przyjemność. W końcu przestał i przychylił się do dziewczyny.
- Chcę zaprowadzić komunizm na całym świecie -aru. Myślisz, że będę miał z ciebie jakiś pożytek -aru? - wyszeptał ze złowrogim uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyPon Wrz 03, 2012 8:43 pm

-Wiesz, mało jest takich krajów... -Był stanowczo za blisko, zaczynała tracić nerwy... Kiedy szepnął ostatnie pytanie przeszły ja ciarki.
-Zawsze mogę pomóc, w czym, już ty wybierzesz... - Przesunęła się krok w bok, żeby nie być za blisko.
-Wiesz, ale skoro tak bardzo nie chcesz mojej pomocy, to mogę sobie iść, a ty możesz dalej łudzić się, że ktoś z wielkimi wpływami przyjdzie tu i ci pomoże... -podeszła bliżej krzesła, po czym na nim usiadła.
Powrót do góry Go down
Chiny
Starszy piechur
Starszy piechur
Chiny

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptySro Wrz 05, 2012 8:16 pm

Uderzył pięścią w blat stołu, znajdujący się koło Seszeli. Drewno zaskrzypiało i pękło.
- Nie bądź taka arogancka -aru! - wycedził, pochylając się nad nią. Ogarnęła go wściekłość - Ja zdecyduję, kiedy stąd pójdziesz -aru!
Uderzył w stół jeszcze raz, wyładowując swoją złość. Mebel nie wytrzymał i część blatu wylądowała na ziemi. Kopnął wyłamane drewno. Odetchnął głęboko, nie patrząc na dziewczynę. Jego ataki złości nie zawsze były mu na rękę.
- Co w ogóle chcesz zyskać, pomagając mi -aru? - zapytał, już nieco spokojniej. Zaczął się poważnie zastanawiać nad złożoną mu propozycją współpracy. Od czegoś należy zacząć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptySro Wrz 05, 2012 10:00 pm

Przyglądała mu się, jego złości... Ale nawet nie drgnęła, kiedy stół się złamał.
-Yao... Złość piękności szkodzi... -powiedziała to z lekkim uśmiechem.
Wstała i okrążyła go dwa razy, po zadanym pytaniu stanęła. Wiedziała, że zaczyna się łamać.
-Co chcę dostać? Wiesz... Właściwie to prawie nic... Taka malutka rzecz... -oparła się plecami o ścianę.
Powrót do góry Go down
Chiny
Starszy piechur
Starszy piechur
Chiny

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyCzw Wrz 06, 2012 9:34 pm

Odwrócił się gwałtownie do dziewczyny i złapał za jej kucyk, po czym pociągnął do siebie.
- Nie drocz się ze mną -aru! Mogę cię zmusić do współpracy ze mną, jeśli tylko zechcę -aru! - wycedził, znów dając się ponieść emocjom. Zacisnął zęby i zmrużył oczy, nadając swojej twarzy wściekły grymas.
- Czemu w ogóle chcesz mi pomóc, co -aru? Ty w ogóle wiesz, na co się godzisz -aru? - pytał, tarmosząc włosy Seszeli. Nie próbował już się uspokoić na siłę. Zbyt dużo by od siebie wymagał.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyWto Wrz 18, 2012 11:13 pm

Syknęła cicho, ale to nie bolało. Spojrzała na niego starając się uśmiechać i nie przejmować tym, ze trzyma jej włosy.
-Nie droczę... Wiem, zapewne tak, ale nie musisz...
Nie patrzała na niego. Bardziej interesowały ją ślady na podłodze. Wyglądały trochę jak by ktoś wdepnął w farbę, a potem przeszedł się po bazie. Pierwsze pytanie pominęła.
-Wiem, chce ci pomóc... - Złapała jego rękę, zaczęła ją to trochę boleć.
Powrót do góry Go down
Chiny
Starszy piechur
Starszy piechur
Chiny

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyNie Wrz 23, 2012 2:17 pm

Nie puścił jej włosów. Wręcz przeciwnie - zacisnął na nich dłoń.
- Niech będzie -aru - wycedził - Po dobroci będzie z tobą łatwiej pracować -aru.
Potarmosił trochę jej włosy. Nie podobało mu się, że nie patrzy na niego. Nadal był zły, chociaż starał się uspokoić.
- Zgoda -aru. Skoro tak, jaki ty w ogóle masz ustrój polityczny -aru?! Jeśli e mną współpracować, musisz zmienić ustrój na komunistyczny -aru!

Ostatnio zmieniony przez Chiny dnia Pon Paź 01, 2012 6:59 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyNie Wrz 30, 2012 12:52 am

Spojrzała na niego. Prosto w jego czerwone oczy. Nie była jakoś bardzo zła o to, że ją tarmosi, ale szczęśliwa tez nie była.
-Będzie po dobroci jak puścisz mnie. Wiesz, że tego nie lubię...-Wycedziła trochę wkurzona jego zabawą.
Znowu spuściła wzrok, z nadzieją, że w końcu puści i się trochę odsunie. Zaczynała coraz mniej go lubić.
-Dobrze, dobrze... Zmienię ustrój na komunistyczny. Nie bulwersuj się tak. Bo ci sie jeszcze zmarszczki porobią...
Powrót do góry Go down
Chiny
Starszy piechur
Starszy piechur
Chiny

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyPią Paź 05, 2012 6:45 pm

Denerwował się coraz bardziej. Arogancja Victorii doprowadzała go do szału. Zrezygnował jednak z wyżywania się na niej. Nie opłaca się zniechęcać do siebie sprzymierzeńców, prawda? Wyładował swoją złość na krześle, na którym przedtem siedział. Uniósł nogę i uderzył stopą od góry w drewniany mebel. Drewno roztrzaskało się, robiąc hałas.
- Nie bądź taka arogancka, bo skończysz tak -aru! - wskazał na to, co zostało z krzesła. Przeszedł przez bazę parę razy i w końcu oparł się o ścianę, krzyżując ręce na torsie.
- W takim razie masz pole do popisu -aru. Co zrobimy teraz -aru? Zaproponuj coś, popisz się -aru!

Ostatnio zmieniony przez Chiny dnia Sob Paź 06, 2012 1:22 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptySob Paź 06, 2012 6:13 am

Spokojnie spojrzała na krzesło. Właściwie to wcale się go nie przestraszyła. Krzesło i tak prędzej, czy później samo by się rozpadło ze starości, ale uznała, że musi być trochę milsza. W końcu chce z nim 'pracować' lepiej, żeby miał dobre nastawienie co do Victorii.
-Przepraszam, poprawie się.- Chciała, żeby zabrzmiało to jak najsłodziej i potulniej, nawet trochę wyszło. Spojrzała na niego 'przerażona'. Niech myśli, że się go tak boje. -W końcu, ja nie chce cie wkurzać. Powinnam się trochę lepiej zachowywać....
Popisać się. Tak? Chciała odpowiedzieć coś w stylu: "Ja mam myśleć, bo tobie się nie chce?". Ale uznała, że tego nie zrobi. Myślała trochę nad tym. W końcu chyba wymyśliła.
-Na razie jesteśmy tylko my?- zapytała, ale nawet nie czekała na odpowiedź, tylko dalej mówiła- Znajdźmy jeszcze kogoś. Co prawda ty jesteś bardzo silny, ale ja nie jestem dużym państwem. Może jest ktoś kto chce tego co my? -teraz mówiła już całkiem poważnie. Nie chciała dłużej przeciągać tej rozmowy, tylko coś zrobić.
Powrót do góry Go down
Chiny
Starszy piechur
Starszy piechur
Chiny

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyWto Paź 09, 2012 10:11 pm

Z aroganckiej i cwanej do potulnego baranka... Lubił takie zwroty akcji. Uczucie, że to on jest silniejszy, on podporządkowuje sobie innych... Lubił je.
- Tak powinnaś mnie traktować -aru. Okaż mi swój szacunek -aru!
Spojrzał na stół, który uszkodził chwilę temu, po czym delikatnie usiadł na nim. Blat był, co prawda, wybrakowany, a drewno pęknięte, ale jego ciało, mimo wszystko było drobne. Mebel powinien utrzymać jego ciężar. Założył nogę na nogę i mierzył Victorię wzrokiem.
- Dobrze myślisz -aru... Jeśli jest jeszcze ktoś, kto ma podobny cel, razem powinno nam się udać -aru. Poza tym, przyda nam się do współpracy ktoś, kto otworzy nam drogę na większą część kontynentu -aru.... Oraz ktoś bardziej przydatny -aru - mimo wszystko nie mógł zrezygnować z wypominania Seszeli jej słabości.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptySro Paź 10, 2012 4:54 pm

-Nie bój się o to. Okażę... -powiedziała słodkim głosem z uroczym uśmiechem.
Spojrzała na niego. Może i był drobny, ale Sey i tak się wydawało, że ten stół się połamie do końca. Skrzywiła się na jego ostatnie zdanie. Rozumiała, że chodzi tu o nią.
-Ja rozumiem, że trochę zaczęliśmy źle. -zaczęła spokojnie- Ale nie jestem taka słaba na jaką wyglądam. Jeżeli będziesz dla mnie miły, to ja przestane być arogancka. Nie chce, żebyśmy mieli na siebie złe nastawienie. Jesteś silnym krajem i mądrym. Ale jednak nie najmłodszym. Musimy zdobyć jakiegoś sojusznika. Zgadzasz się ze mną?-nie czekając na odpowiedz ciągnęła- Więc się nie kłóćmy, bo to nam na dobre nie wyjdzie.
Podeszła do drzwi. I otworzyła je.
-Jeśli to tyle, to musimy kogoś znaleźć. Chodź. Czas to pieniądz.
Powrót do góry Go down
Chiny
Starszy piechur
Starszy piechur
Chiny

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyCzw Paź 11, 2012 8:54 pm

Znudzony bujał nogami nad podłogą, wpatrując się w Victorię.
- Z jakiej racji mam być dla ciebie miły -aru?! To ty masz podporządkować się mnie -aru! - prychnął ze złością. Jednak słuchając Seszeli dalej, doszedł do wniosku, że jednak to, co mówi, ma sens. Kiedy podeszła do drzwi, zsunął się ostrożnie ze stołu. Mebel zaskrzypiał nieprzyjemnie.
- Dokąd niby pójdziemy -aru? - wyszedł pierwszy. To on tu prowadzi i chciał to zaznaczyć. Po wyjściu z magazynu, poczuł zapach świeżego powietrza. Odetchnął głęboko. Stęchłe powietrze w miejscach jak to, przeszkadzało mu.
- Teraz zastanowimy się nad wyborem odpowiedniego sojusznika -aru. W razie czego, zawsze możemy kogoś zmusić do współpracy -aru. Przenieśmy się w trochę mniej zapyziałe miejsce -aru - nie czekając na opinię dziewczyny, zaczął się rozglądać i poszedł ulicą przed siebie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" EmptyPon Paź 15, 2012 9:22 pm

-Nie wiem...- Dala mu się wyminąć. Po wyjściu odetchnęła z ulgą. Nareszcie-pomyślała.
Podreptała za nim. Była ciekawa dokąd idą. Może on juz wie kogo namówić? Może Victoria to nie jedyna osoba z jaka się miał spotkać?
-Gdzie idziemy? Masz już jakiś pomysł? Może znasz kogoś kto ma ten sam cel co my?
Rozglądała sie na boki właściwie coraz mniej skupiała się na China. A on oddalał sie coraz bardziej. W jednym momencie przystanęła. Żeby spojrzeć w przelatujące stado ptaków.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Misja "Komunizm" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "Komunizm"   Misja "Komunizm" Empty

Powrót do góry Go down

Misja "Komunizm"

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Misja "Komunizm" c.d.
» Misja