Dark Hetalia
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Jeśli się nie boisz... Zapraszam w środek zimnego ognia.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Share

Misja "spokojny mord"

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Go??
Gość

Misja "spokojny mord" - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptySro Wrz 26, 2012 10:28 pm

-Pomogę.... powiedział od niechcenia.
Spojrzał na małego przyjaciela i uśmiechnął się pod nosem. -Jak ci się podoba to weź go sobie... mam ich dużo... .- zaśmiał się cicho.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyCzw Wrz 27, 2012 6:45 pm

Uśmiechnęła się do niego słodko. Po czym pochyliła się i zawołała kotka, czule podrapała go za uchem.
-Dziękuję i za oferowaną pomoc i za kotka.- Było w nim coś takiego... ujmującego. Kiedy doszli do stolika znów usiadła na swoje miejsce i polała wszystkim trunku.
- To nasz nowy sojusznik.- Oznajmiła dumna z siebie. Zwróciła się do Osmana,
- Czy ten kociak może robić za posłańca?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyCzw Wrz 27, 2012 8:27 pm

Znudzony wszedłem do sali.
Rozejrzałem się i spostrzegłem małą postać przy stoliku. Była to
Ukraina... Siedziała z kimś jeszcze i gdy tylko spojrzała w moją stronę
zdjąłem czapkę z głowy i ukłoniłem się delikatnie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyCzw Wrz 27, 2012 8:32 pm

Lukas wyglądał na zadowolonego jej widokiem, więc pomachała mu szybko i gestem wskazała na krzesełko obok.
- Zobaczcie Norvehiya. Może ona też włączy się do zabawy. Czym nas wiecej tym weselej.
Zachichotała zerkając na Lukasa, sprawdzajac czy idzie w ich stronę.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyCzw Wrz 27, 2012 8:48 pm

Yekaterina pomachała w moją strone. Uznałem to jako zaproszenie do rozmowy. Wpierw zamówiłem dla siebie finlandie i szkło. Gdy do nich podszedłem, Ukraina ciepło się do mnie uśmiechnęła.
-Velkommen. Hva som skjer her?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyCzw Wrz 27, 2012 9:00 pm

Gdy poszedł zachichotała i puściła mu oczko, nie bardzo rozumiała norweski ale mogła sie domyślić o co chodziło.
- Lukas mój drogi, sprawia przedstawia się tak, ze zbieramy sojuszników do walki z Niemcami i Prusami.- Popatrzyła na niego wyczekująco, przez chwile a potem tak samo popatrzyła na Romcia.
Powrót do góry Go down
Włochy Południowe
Dowódca sekcji
Dowódca sekcji
Włochy Południowe

Liczba postów : 143
Stolica : Roma

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptySob Wrz 29, 2012 3:32 pm

Nie do końca rozumiał reakcji Białorusi. Czy coś go ominęło? Co on takiego zrobił?!
- Natalia... Co się stało? - patrzył na nią wyczekująco. - Jesteś na mnie zła? - zmarszczył delikatnie brwi i oparł się łokciami o stół. Ostatnimi czasy chowa smutki w alkoholu. Często zapomina co później robił...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptySob Wrz 29, 2012 8:07 pm

Bywało, że nikt jej nie rozumiał więc się zwyczajnie nie przejęła tym faktem. Nie wiedział co zrobił? To się dopiero dowie.
- Nie udawaj większego idioty niż jesteś! - warknęła gniewnie zaciskając usta w wąską kreskę. - Jestem wściekła. - burknęła w złości, a potem posłała mu lodowate spojrzenie. Niech się sam domyśli.
Powrót do góry Go down
Włochy Południowe
Dowódca sekcji
Dowódca sekcji
Włochy Południowe

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyNie Wrz 30, 2012 12:54 pm

..... Prychnął jedynie i odwrócił się od niej. Więc jednak woli się bawić... - Wściekła na mnie? Co ja znowu zrobiłem? - wypowiedział przyjemnym głosem i uśmiechnął się do niej. - Chcesz mnie za to ukarać? - przybliżył się do niej delikatnie. Był przygotowany na... No na wszystko...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyNie Wrz 30, 2012 7:50 pm

Z rozbawieniem przypatrywała się całej sytacji, widziała zainteresowanie w oczach Norga. Chodź Biała próbowała trzymać Romka na dystans to każda jej casteczka lgnęła do niego. Może tylko Ucia to widziała, ale Romuś też święty nie był. Zachichotała pod noskiem.
-Gołąbeczki.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyPon Paź 01, 2012 3:37 pm

Nie była do końca pewna co miał na myśli poprzez karę dlatego na chwilę skupiła swą uwagę na Ukrainie, Norwegii i Imperium Osmańskim. Tylko ten ostatni osobnik wywoływał w niej niepokój, ale nie dała po sobie nic poznać. Zamyśliła się i zdawała się nie rozumieć co mówi do niej Włoch, ale raczej powinna go zaskoczyć jej odpowiedź.
- Dobierałeś się do mnie. - warknęła cicho tak by tylko on to usłyszał, a potem uśmiechając się cynicznie dodała. - Po pijaku bo najwidoczniej brak ci odwagi na trzeźwo. - Tu zaśmiała się cicho w między czasie posyłając siostrze karcąc spojrzenie. Nie uderzyła go tak jak z początku planowała, a złapała za koszulkę z przodu i brutalnie wycisnęła pocałunek na jego ustach. Dopiero potem trzasnęła go z otwartej dłoni w twarz. - Teraz jesteśmy kwita. - Po tych słowach olała towarzystwo wracając do picia alkoholu.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyWto Paź 02, 2012 6:51 pm

Ze zdziwienia rozdziawiła usta. Popatrzyła na reakcję Romka, a potem na zadowolona z samej siebie twarz Białej. Wolała nie oglądać się w stronę Norwegii i Osmana . Wypuściła powietrze, które przez dłuższy czas przebywało już w jej płucach. W ogóle tego nie zauważyła, dopiero gdy zaczęło kręcić jej się w głowie z braku tlenu. Zszokowało ją to na maksa...
Powrót do góry Go down
Włochy Południowe
Dowódca sekcji
Dowódca sekcji
Włochy Południowe

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyCzw Paź 04, 2012 6:40 pm

Słysząc jej słowa lekko się zmieszał... Jednak to co ona zrobiła potem... Oblał się rumieńcem i zaskoczony wpatrywał się w nią jak w obraz. W głowie miał mętlik. Co się w ogóle stało? Czy one... Został pocałowany?~
- Aaa... A cóż to było?... - zapytał słabo. Nie oczekiwał jednak odpowiedzi. - Natalia... Wybacz mi za to co zrobiłem... Następnym razem dokończę zabawę... - oznajmił cichym i melodyjnym tonem głosu, a następnie zawołał do siebie Ukrainę. - Moje drogie... - zwrócił się do Słowianek. - Dostałem wiadomość od Boga. Muszę zaprowadzić was w jedno miejsce na ulicy... Ktoś na was czeka...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyPią Paź 05, 2012 8:30 pm

Zmarszczyła brwi.
- Wytłumacz mi o co chodzi Romciu.- Poklepała go po ramieniu. Przez jej głowęprzeleciało tysiace myśli, nie miała pojęcia o co może mu chodzić.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptySob Paź 06, 2012 1:04 pm

Owszem został, wściekła Białoruś była zdolna do wszystkiego i nie uznawała tego za pocałunek, jedynie za słodką zemstę. Widząc jego onieśmielenie i późniejszy rumieniec zaśmiała się chłodno, a zarazem złośliwie.
- Pochlebia mi to spojrzenie. - rzuciła przybierając na twarz maskę z cynicznym uśmieszkiem na czele. - Nie będzie następnego razu. - warknęła już chcąc podnieść się z miejsca i mu przyłożyć, ale z uwagi na powrót Ukrainy powstrzymała się i zaczęła słuchać uważnie planu.

Powrót do góry Go down
Włochy Południowe
Dowódca sekcji
Dowódca sekcji
Włochy Południowe

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptySro Paź 10, 2012 7:56 pm

Westchnął jedynie. Kobiety szybko zmieniają zdanie.
- Moje drogie... Sprawa jest taka. Ktoś chce wam pomóc w osiągnięciu celu. Dostałem zlecenie, aby zaprowadzić was do... - zatrzymał się na chwilę. Przełknął ślinę i odważnie spojrzał po słowiankach - Do waszego brata. Rosji.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyPią Lis 09, 2012 8:21 pm

Zerknęła kątem oka na siostrę. Rosja...
-A więc, prowadź Romciu.- Posłała Norewgii i Osmanowi porozumiewawcze spojrzenie, po czym wstając rzuciła.- Spotkamy się potem chłopaki, oke?- Narzuciła na siebie płaszczyk i ze zniecierpliwieniem tupała nogą, oczekując aż Romek albo Natasha się ruszą.
Powrót do góry Go down
Włochy Południowe
Dowódca sekcji
Dowódca sekcji
Włochy Południowe

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptySob Lis 17, 2012 11:26 am

Szczelniej owinął się grubym szalem i wbił spojrzenie w Białoruś. - Spotkacie się z nim i przedstawicie mu swoje propozycje. Powinien zgodzić się wam pomóc... - szybko odwrócił wzrok w okno. - Zaprowadzę was tam, ale dalej będziecie musiały radzić sobie same.... Idziesz?... Natalia?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 EmptyWto Lis 20, 2012 12:37 am

Poprawiła swą suknię, a tuż po niej również szal i narzuciła na siebie płaszcz. Rozejrzała się po obecnych by skinąć głową do pozostałych państw i uśmiechnęła się pod nosem, a był to uśmiech pełen zgrozy dla niewtajemniczonych.
- Gotowa zawsze i wszędzie by spotkać braciszka Rosję! Ożeni się ze mną! - jej przesadny entuzjazm już nikomu nie wydawał się dziwny, choć nikt jeszcze nie miał do końca pojęcia iż udawany. Wstając tym samym przypieczętowała swoje wstąpienie do konspiracji.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Misja "spokojny mord"   Misja "spokojny mord" - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Misja "spokojny mord"

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Misja
» Misja "Spotkanie"