Dark Hetalia
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Jeśli się nie boisz... Zapraszam w środek zimnego ognia.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Share

Misja "dominacja"

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Go??
Gość

Misja "dominacja" Empty
PisanieTemat: Misja "dominacja"   Misja "dominacja" EmptySro Sie 08, 2012 10:52 am

Kroczył przez slumsy, zamyślony, ku umówionemu miejscu. Zżerała go ciekawość, któżto chce omówić z nim jego plany? Na szczęście był odpowiednio uzbrojony, każdy kaliber... Oczywiście, nie miał tego wszystkiego na wierzchu, tylko dokładnie ukryte pod płaszczem. Stanął w końcu i oparł się o brudno-szarą ścianę budynku. Miał nadzieję, że nie będzie musiał zbyt długo czekać na tego kogoś.
No i, oczywiście, tak łatwo z nim nie będzie. Szczerze, to nie był zbyt chętny do dzielenia się z kimkolwiek swymi planami dominacji. Wolał sam go realizować. Zresztą, prawie zawsze był sam, więc już się przyzwyczaił...
Powrót do góry Go down
BÓG
Wszechmocny Pan nieba
BÓG

Liczba postów : 189

Misja "dominacja" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "dominacja"   Misja "dominacja" EmptySro Sie 08, 2012 2:37 pm

Z oddali dochodził głośny warkot. Groźny dźwięk motoru przybliżał się bardzo szybko. Bezwzględny kierowca nie zważał na cywilów. Bez emocji gotów był poświęcić każdego kto stanie na jego drodze. Krzyki i obelgi rzucane za jego plecami uchodziły jak wiatr. Z przeraźliwym piskiem przyhamował maszynę i zgrabnie z niej zeskoczył. Pozwolił by nietknięta karoseria ocierała się o krzywą, brudną jezdnię... Pozbył się kolejnej zabawki...
- Privet - mruknęła postać i zdjęła ochraniacz z głowy. Była to kobieta. Buzię miała zakrytą grubą, czarną arafatką. Oczy o czarnej barwie odbijały się od ziemistej cery. Krótkie, poczochrane włosy zostawione były same sobie.
- Jestem twoim zleceniodawcą. Chcę uzgodnić z tobą dalsze działania dotyczące dominacji nad innymi. - istota wyciągnęła dłoń w kierunku słuchacza - Nie mam imienia. - przedstawiła się.
Powrót do góry Go down
http://darkhetalia.6forum.net
Go??
Gość

Misja "dominacja" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "dominacja"   Misja "dominacja" EmptyPią Sie 10, 2012 12:23 pm

Przyjrzał się istocie nieco, ze zmarszczonymi brwiami. A to skąd się wytrzasnęło? Chyba nie miało zbytnio płci, bo jakoś nie mógł jej określić. Podszedł nieco bliżej do postaci. Tamta akcja z motorem jakoś nim nie wstrząsnęła, jedynie co lekko zdziwiła.
- Privet. - odpowiedział mrukiem, po czym uścisnął jej/jemu dość mocno rękę. Chciał jeszcze coś dodać apropo jej/jego zdolności kaskaderskich, ale jakoś się wstrzymał z tym.
Znowu oparł się o ścianę budynku i spojrzał na istotę, przechylając nieco głowę.
- No słucham, co masz mi do zaoferowania...
Powrót do góry Go down
BÓG
Wszechmocny Pan nieba
BÓG

Liczba postów : 189

Misja "dominacja" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "dominacja"   Misja "dominacja" EmptyPią Sie 10, 2012 2:33 pm

Stała w miejscu, ze spokojem obserwując każdy ruch mężczyzny. Była czujna. Już raz straciła ciało, nie chciała się znowu zamieniać...

- Chcę byś na nowo zjednał inne narody. Wiem, że jest to twój jeden z celów, dlatego uważam, że weźmiesz się za to z odpowiednim nastawieniem... I przygotowaniem. - gdyby nie chusta, na jej twarzy pokazałby się szorstki uśmiech. - Masz jakieś pytania? Może chcesz ustalić od czego zacząć?
Powrót do góry Go down
http://darkhetalia.6forum.net
Go??
Gość

Misja "dominacja" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "dominacja"   Misja "dominacja" EmptyWto Sie 21, 2012 6:58 pm

Pokierowano ją przez miasto prościutko do slamsów gdzie to podobno miała spotkać się ze swoim ukochanym braciszkiem by omówić ich wspólną misję zjednoczenia świata. Szła krokiem szybkim, pełnym gracji i jakiejś takiej wyższości. Jej twarz ukazywała jedynie obojętność dla świata zewnętrznego. Nietrudno było znaleźć kogoś kto widział po drodze Ruskiego bowiem jego ciężko było przeoczyć. Wypytała "grzecznie" wszystkich przechodniów, aż w końcu dotarła do miejsca gdzie widziano go po raz ostatni.
- BRACIE! - zawołała głośno i wyraźnie dostrzegając obok niego jakąś kobiecą postać. Wzdrygnęła się i nadymała policzki mierząc ją podejrzliwym spojrzeniem. - Przyszłam ci pomóc! OŻEŃ SIĘ ZE MNĄ! - Uśmiechnęła się radośnie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Misja "dominacja" Empty
PisanieTemat: Re: Misja "dominacja"   Misja "dominacja" Empty

Powrót do góry Go down

Misja "dominacja"

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Similar topics

-
» Misja
» Misja "Spotkanie"