Dark Hetalia
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Jeśli się nie boisz... Zapraszam w środek zimnego ognia.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Share

Nagrobek XVI

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Włochy Południowe
Dowódca sekcji
Dowódca sekcji
Włochy Południowe

Liczba postów : 143
Stolica : Roma

Nagrobek XVI Empty
PisanieTemat: Nagrobek XVI   Nagrobek XVI EmptyNie Gru 02, 2012 4:21 pm

Zmarł w mękach
01.12.2012
Raczcie dać mu długą siestę.
To wina Niemca
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Nagrobek XVI Empty
PisanieTemat: Re: Nagrobek XVI   Nagrobek XVI EmptyNie Gru 02, 2012 4:32 pm

Nowy nagrobek pojawił się na cmentarzu. Cóż by się musiało stać by Grabarz nie przywitał nowego ciała? Tak... Ale zapewne jak to zwykle bywało on powstanie dzięki Bogu. A co by było, gdyby zjadła dusze umarłego? Wtedy będzie bardzo trudno mu ja zwrócić, czyż nie?
Levi podeszła do nagrobka o numerze szesnaście. Uśmiechnęła się pod nosem. Już wcześniej zaopatrzyła się w łopatę i zaczęła kopać.
Powrót do góry Go down
Mephisto
Siewca chaosu
Mephisto

Liczba postów : 47

Nagrobek XVI Empty
PisanieTemat: Re: Nagrobek XVI   Nagrobek XVI EmptyWto Gru 04, 2012 2:47 pm

Znudzony przeskakiwał z jednego nagrobka na drugi. Szukał tej jednej zagubionej duszyczki, o której zapomniał Bóg. - Roomaanoo...~ - zawołał pod nosem i wskoczył na wąski metalowy krzyż wbity do ziemi. - Jesteś szybsza ode mnie... Moja droga... - rzucił do swojej pomocnicy i machnął na nią ręką. - Posuń się. Zajmę się nim. - cierpliwie odczekał aż grabarz odejdzie w bezpieczniejsze miejsce. Wyciągnął dłoń, a zimne, sine ciało Romano ukazało się śwaitłu księźyca. Zwisało ono w powietrzu jak na niewidzialnych linkach. - Zawsze bawi mnie ten widok! Cha cha cha cha!...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Nagrobek XVI Empty
PisanieTemat: Re: Nagrobek XVI   Nagrobek XVI EmptyCzw Gru 06, 2012 5:21 pm

Zawzięcie kopała, ale po chwili ktoś inny się pojawił. Mephisto~ Ktoś dla kogo istnieje. Posłusznie odłożyła łopatę skłoniła się i wycofała o kilka kroków. Wyprostowała się i spojrzała na Lovino z lekkim uśmiechem.
Mephisto razem z Włochem w blasku księżyca wyglądali pięknie. Chociaż to oczywiste który w oczach Grabarza wyglądał ładniej.
-Co zamierzasz z nim zrobić?~
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Nagrobek XVI Empty
PisanieTemat: Re: Nagrobek XVI   Nagrobek XVI Empty

Powrót do góry Go down

Nagrobek XVI

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Similar topics

-
» Nagrobek nr XXI